Ledige elevplasser i 5. – 10. klasse

På bakgrunn av at skolen fra høsten 2021 tar i bruk nytt klasserom med plass til 24 elever, har skolestyret i møte 21. april 2021 gjort følgende vedtak som gjelder for skoleåret 2021/22:

Det åpnes for inntak av inntil 12 elever samlet i 5., 6. og 7. trinn. Det er pr dato 6 elever som har fått plass i neste års 7. trinn. Det betyr at vi har 6 ledige elevplasser fordelt på 5. – 7. trinn.

Det åpnes for at 8. trinn kan utvides fra 12 til maks 18 elever. Søkere som er på vent vil få tilbudet først.

Det åpnes for inntak av nye elever i 9. og 10. klasse, dog slik at sum elevtall ikke overstiger 24.  Etter telledato 1. oktober er det inntaksstopp 10. klassetrinn.

For å sikre riktig behandling er det viktig at dere bruker søknadsskjema som finnes på skolens hjemmeside, og som sendes elektronisk og konfidensielt. Vi minner om at første mann til mølla-prinsippet gjelder.