Lokaler til skolen er nå i boks!

Kongstun kristne friskole har gleden av å presentere Gjesdal IL sitt nye og flotte bygg på Solås (Ålgård) som vårt skolelokale fra og med høsten 2018! Basert på dette er det nå åpnet for søknad om skoleplass fra og med høsten 2018 for 8.klasse!

Lokalene har vært benyttet av Solås barneskole i Gjesdal Kommune de siste 2 årene.
– Vi ser frem til å fortsette å leie ut våre flotte lokaler til skoledrift, sier Kjell Fjeldheim, styrerepresentant for Gjesdal IL. – Dette er en viktig inntektskilde for Gjesdal IL så vi håper å fortsette i et positivt samarbeid med skolens styre og administrasjon, poengterer Fjeldheim, med en dialekt som røper lokal tilhørighet og engasjement.

Skoleledelsen fortsetter nå detaljplanlegging frem mot oppstart.
– Jeg ser virkelig frem til å starte ungdomsskole i disse kjekke lokalene og er sikker på at vi får til et godt samarbeid med idretten, sier rektor Tom Børge Frøvik. – Det er fortsatt praktiske oppgaver og godkjenninger som må plass før vi kan endelig bekrefte oppstart, men vi håper på en effektiv håndtering av dette i løpet av de nærmeste ukene.

Det vil bli infomøte før sommeren. Se nettsider for nyheter og mulighet for å søke om skoleplass fra og med høsten 2018 for 8. klasse.

Forside