Mat og helse-læreren fra Jærtun

Hei Anna Bjøberg Lende og velkommen inn i kollegiet ved Kongstun!

Fem kjappe spørsmål:
Eg er gift med Bjørn Lende og saman har vi sju barn.

2. Hva er din rolle på Kongstun dette skoleåret?
Eg er lærar i mat og helse, og elevane kjem til Jærtun kor eg også er ansatt.

3. Hvilken kompetanse har du?
Eg er utdanna vernepleier og 30 studiepoeng i spesialpedagogikk. Dette året skal eg byrja på praktisk pedagogisk utdanning. Eg har hatt arbeid innan kontor, regnskap og jobba som miljøterapeut og lærar ved Jærtun.

4. Har du erfaring fra kristne friskoler fra før?
Eg har gått på kristen friskule på vidaregåande, og arbeida på kristen skule som kontorfullmektig, miljøterapeut og lærar. Alle borna våre har også gått på kristen friskule.

Eg likar veldig godt å undervisa i mat og helse. Sjølvsagt er jo også motivasjonen til å sei ja til jobben at eg ivrar for friskule tanken og få støtta opp om Kongstun. Det at elevane kan få høyra det kristne budskapet i kvardagen.