Nytt klasserom?

Skolestyret har i møte 28. januar 2021 vedtatt å prøve å få på plass et nytt, godkjent klasserom ved Skyttarhuset, enten som en brakkeløsning, eller som tilbygg til selve Skyttarhuset. Dette jobber vi intenst med å komme i mål med i god tid før sommerferien.

Dersom dette går i orden, kan det være utsikter til at vi kan få øke maks elevtall på skolen til eksempelvis 40. I så fall vil vi kunne ta inn opptil 12 elever i 7. klasse. Hvis vi fortsatt må ha et tak på 36 elever som i dag, vil vi bare ha plass til 8 elever i 7. klasse.

Skolestyret har samtidig vedtatt at de tre øverste klassetrinn skal ha 12 i 8., 12 i 9. og 4 i 10. klasse som i dag.