Oppdatering av hjemmesiden.

Mange har sikkert irritert seg over at skolens hjemmeside framstår nokså utdatert. Imidlertid kan vi berolige våre lesere med at Kongstun Kristne Friskole går så det suser på tredje året! Skolen har mangedoblet seg siden første skoleår 2018/2019, fra 5 elever i 8. klasse til 34 elever fordelt på 7. – 10. trinn. Staben av ansatte på lønningslisten har også blitt tosifret.

Mens skolen er særdeles oppegående og våken, har imidlertid hjemmesiden sovet sin Tornerosesøvn litt for lenge. Det skyldes nødvendige prioriteringer fra ledelsens side. Vårt hovedfokus har vært læringsmiljø og trivsel. Samtidig har tunge arbeidsoppgaver knyttet til skolelokaler og koronahåndtering tatt mye av oppmerksomheten til skolens ledelse. På grunn av den formidable veksten i elevtall har vi vært nødt til å utvide lokalitetene med brakkeløsning for administrasjon og ansatte, og nå med korona-relaterte rom  til 9.-10. trinn i lokalene til menigheten Fyrlyset i Skyttarhuset. Det har medført en del logistikkutfordringer, og litt mye flytting fram og tilbake.

Nå har vi endelig også fått vekket hjemmesiden til live, og rektor ønsker å holde den så oppdatert som mulig framover. Foruten den ambassadørfunksjonen alle elever, foreldre og ansatte har med tanke på skolens renomme utad, er også hjemmesiden et viktig ansikt. Den representerer en unik kontaktskapende plattform mellom skolen og publikum.

Så, kjære lesere: Her er vi!