Skolen utvider til 7.-10.klasse neste skoleår!

Styret i Kongstun har vedtatt at for skoleåret 2019-2020 å ta inn elever i 7-10.klasse. Søknadsfristen for skoleåret er satt til 15.januar 2019. Eventuelle inntak etter dette vil bli vurdert av styret.

Link til søknadsskjema er her: www.kkfriskole.no/soknad

For spørsmål eller mer informasjon, kontakt rektor Tom Børge på mob. 47390251 eller epost rektor@kkfriskole.no. Det er mulig å avtale en besøksdag ved skolen for å oppleve hvordan vi har det.

Bakgrunnen for dette vedtaket er at Kongstun har fått en god oppstart med et godt læringsmiljø, god trivsel og godt kvalifisert personale. Dette skoleåret ble det bare åpnet opp for 8.klasse ettersom lokalene kom i siste liten. Men ønsket er at elever ved flere årstrinn skal få muligheter for å erfare en kristen friskole. Dette har vi faktisk muligheter for allerede neste skoleår.