Småbarnsmor og naturfaglærer

Hei Johanne Figved Fosse. Velkommen inn i kollegiet ved Kongstun!

Fem kjappe spørsmål:

Gift, to små barn

2. Hva er din rolle på Kongstun dette skoleåret?
Kontaktlærer for 7.trinn, underviser i naturfag, engelsk og kroppsøving.

3. Hvilken kompetanse har du? (utdanning og yrkeserfaring)
Jeg er adjunkt; har to bachelorgrader og et år pedagogikk (PPU). Har vært lærer siden 2013.

4. Har du erfaring fra kristne friskoler fra før? (som elev, ansatt etc.)
Jeg begynte på kristen ungdomsskole i 9.klasse, gikk på kristen vgs og har studert på kristen høgskole. Har også jobbet i flere kristne grunnskoler, så har lang og veldig god erfaring med kristen friskole

Friskoler har betydd mye for meg fra jeg var ungdom, og jeg synes det er så viktig at det finnes et slikt tilbud for de som ønsker og trenger det! Jeg synes det virket spennende å få være en del av oppbyggingen av en ny skole (og det fikk jeg rett i)